Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τι πρέπει να προσέξετε όταν συνδυάζετε τα αγαπημένα σας μποτάκια;

Τι πρέπει να προσέξετε όταν συνδυάζετε τα αγαπημένα σας μποτάκια;

Τα μποτάκια δεν προσδίδουν μόνο άνεση αλλά και στιλ! Φοριούνται ανεξαρτήτως ηλικίας και μπορούν να δώσουν πολλούς πόντους στην συνολική σας εμφάνιση. Τι πρέπει να προσέξετε όταν συνδυάζετε τα αγαπημένα σας μποτάκια; 

1.  Δώστε βάση στο χρώμα τους
Τα μαύρα μποτάκια είναι τα πιο συνηθισμένα στην καθημερινή μας εμφάνιση. Μην νομίζετε ότι το ουδέτερο αυτό χρώμα ταιριάζει με τα πάντα, όμως. Για παράδειγμα, ένα απαλό μάλλινο φόρεμα σε στενή γραμμή, δεν δείχνει όσο chic θα θέλαμε με τα wild biker μποτάκια. Αντιθέτως ταιριάζουν ιδανικά με ένα μποέμ πανωφόρι!To army μποτάκι είναι μια πολύ καλή επιλογή!

2. Επιλέξτε mini και maxi φούστες για τον συνδυασμό τους

Προτεινόμενος συνδυασμός: Κολάν ή καλσόν και miniή maxiφούστα. Αν επιλέξετε την maxiφούστα, τότε είναι καλό να φορέσετε και ένα πολύ χαμηλό μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο, όχι πιο πάνω.

Tip: Τα μαύρα καλσόν συνδυάζονται ιδανικά με τα μαύρα σας μποτάκια, ακόμα και αν είναι πάνω από 40 denier. Προσδίδουν ουδετερότητα και ένα all time classic στυλ.

3.  Η βραδινή έξοδος απαιτεί το κατάλληλο υπόδημα

Όσο και αν η μόδα έχει απλοποιηθεί πολύ είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τις επιλογές σας στα βραδινά παπούτσια. Μην φοράτε τα σπορ μποτάκια σας με φορέματα που εφαρμόζουν σε pencil γραμμή. Επιλέξτε το τακούνι ή τα βραδινά flats, αν είστε πολύ ψηλή.

4.  Ανέμελο και cool στυλ

Αν ο καιρός το επιτρέπει, μην επιλέξετε να φορέσετε καλσόν μαζί με τα φορέματά σας. Έτσι το στυλ σας, δεν θα είναι καθόλου φορτωμένο και θα είστε άνετες και αεράτες όσο ποτέ.

Tip: Αν δεν είστε ψηλή, προσέξτε την απόσταση ανάμεσα στην μπότα και το τέλος του φορέματος. Αν είναι μικρή, μπορεί να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται κοντά.




Πηγή:http://www.govastileto.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management